Jantó talpbetét

...a kényelmes egészség!

Jantó Betét Rendelő
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 72.
jantobetet@gmail.com

+36 (20) 4-107-407

Talpbetét –


 i A mi talpbetétünk
A Jantó rendszerű talpbetét – egy saját fejlesztésű – számítógépes eljárással rögzített felvétel alapján készül. A felvétel nyomán megállapítható a láb mely részei vannak túlterhelve, milyen statikai problémákat kell a betéttel javítani.

Jantó Zoltán László – ortopédiai műszerész

 Talpbetét típusaink

 

Ez alkalmas a már létező elváltozások (hosszanti- ill. haránboltozat süllyedése, öregujjbütyök, sarokcsontkinövés, bőrkeményedések, stb.) korrigálására, ezek megelőzésére, a panaszok enyhítésére.
A túlterhelt láb szakszerű alátámasztását biztosítja, enyhítve a mindennapi (otthoni, munkahelyi) tevékenység okozta fáradtságot, lábpanaszokat, megakadályozza a komolyabb elváltozások kialakulását.
Sportcipőbe ajánlott, vastagabb, rugalmas alapra épített talpbetét. Teljesítményfokozó hatása is közismert.
Leginkább magasabb sarkú, keskenyebb (női) cipőkben használatos. Az ujjak és a középcsontok elülső részét szabadon hagyja, hatékonysága valamivel mérsékeltebb, mint a teljes betété.
Gyermekcipőbe ideális kivitel
Olyankor célszerű, amikor a cipő mérete, fazonja nem alkalmas a talpbetét behelyezésére. Az eredeti talpbélés alá beépített elemek, modulok nem csökkentik a lábbeli méretét. Sok esetben még bővebbnek is tűnik a cipő, mivel a harántboltozat megemelésével keskenyebbé válik a láb. Az emelések beépíthetők papucsba, klumpába, gálacipőbe, csizmába is.Munkacipőbe, otthoni papucsba, illetve kisebb gyerekek cipőjébe is ajánlott a beépítés.

Mindegyik betéttípus egyedileg készül, a “nyomástérkép” alapján, 3-4 különböző keménységű, rugalmas anyagból. Mindegyik vékony (kivéve a sportbetét) hajlékony, együtt mozog a lábbal: DINAMIKUS BETÉT. Bevonatuk lélegző műbőr, vagy igény szerint valódi bőr.